От фейсбук страницата на журналистката Лияна Панделиева. Тя предлага КАТ да предостави

...
От фейсбук страницата на журналистката Лияна Панделиева. Тя предлага КАТ да предостави
Коментари Харесай

Искат данъчна проверка на всички българи с коли над 150 хиляди лева

От фейсбук страницата на журналистката Лияна Панделиева. Тя предлага КАТ да даде на Национална агенция за приходите лист на всички коли с цена над 150 хил лева.  и Национална агенция за приходите да направи инспекция какви приходи са декларирани от притежателите им.

Нова закана за ограничения против водачите на скъпи коли, които правят пътни нарушавания, е следващо обществено разлайване, че да наподобява на интензивност, съобщи Пловдив 24.

Ако притежател на кола за 200-300 бона извършел жестоко нарушаване (например да убие един-двама-трима - какъвто се случи черният шанс на жертвите), незабавно, АМА НА МИГА щели му пускат данъчна инспекция и да докажел от кое място са му приходите за возилото.

Ерго: чакаме следващият вид да убие и го питаме от кое място му е " оръжието ".

А що ми се коства, че е в пъти по-лесно:

КАТ дава на Национална агенция за приходите лист на всички коли с цена над 150 хил лева Национална агенция за приходите прави инспекция какви приходи са декларирани от притежателите за определен от тях интервал. Ако се окаже, че автомобил е благосъстоятелност на " бушон " той автоматизирано се лишава. Ако се окаже, че коли са благосъстоятелност на баби, дядовци и други родственици, в това число инвалиди, а те нямат финансови благоприятни условия, колата се лишава. Ако возилото е на лизинг, то се връща на лизингодателя. А какво става в случай че возилото е благосъстоятелност на компания? Още по-добре - чудни неща може да лъснат и за компанията, и за нейните шефове.

Трудно ще предположим какъв брой стотици коли внезапно ще се окажат държавна благосъстоятелност. На идващ стадий се прави очевидно наддаване за тези коли и парите постъпват във фонд за битка с пътната травматичност.

Не на последно място: извънредно време колите с инвалидни стикери да се употребяват само от хората, чиито имена са върху тях. Иначе сме и страната с най-вече топ богаташи измежду хората с увреждания.

Ето това зависи директно от кмета и общинския съвет.

Хич не възприемам за какво дейности, които са разумни, обективни и мъчително нужни се отсрочват още веднъж и още веднъж, а някой ще чака още един безразсъден вид да стане палач, та да го ревизират " що по този начин, бе, Миме! "

Аман, беееееее!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР